Hooggevoeligheid kind

De kindercoach is ervaren met hooggevoeligheid bij kinderen

Hooggevoeligheid bij uw kind kan soms voor problemen zorgen. Niet alleen voor het welzijn en geluk van uw kind, ook kan het invloed hebben op de rest van het gezin. Wanneer uw kind immers niet gelukkig is en kampt met sociaal-emotionele problemen, heeft dit zijn weerslag op het gezinsleven. Voelt u zich als ouder machteloos en weet u niet zo goed hoe u hem of haar het beste kunt helpen? Schakel dan de professionele kindercoach uit Roosendaal in. Sylvia Mertens heeft veel ervaring met hooggevoelige kinderen en past effectieve methodieken toe om uw kind te helpen. Deze methodieken zijn geheel afhankelijk van de leeftijd en interesses van uw kind. U kunt hierbij denken aan een rollenspel, tekenen, diverse spelvormen en schilderen.

U zult snel verandering merken

Tijdens de coaching krijgt uw kind nieuwe vaardigheden en inzichten aangereikt. Hierdoor kunnen ze hun gevoelens beter kwijt en zult u al op korte termijn positieve veranderingen zien! Natuurlijk blijft u zelf ook altijd nauw betrokken bij het gehele proces. De coach houdt u op de hoogte van de vorderingen van uw kind en stuurt bij wanneer dat nodig is.

Hooggevoeligheid kindHooggevoeligheid bij uw kind is een krachtige eigenschap. Bij hooggevoeligheid worden gevoelens van anderen vaak boven die van zichzelf gesteld. Ook zijn hooggevoelige kinderen vaak meer gericht op een ander en verliezen ze hierdoor het contact met zichzelf. Om hun grenzen te leren kennen en controle te krijgen over hun eigen gevoelens, kan kindercoaching een uitkomst zijn. Neem dus gerust contact op met de coach voor een vrijblijvende kennismaking.

   Contact opnemen     Meer informatie