Hooggevoelig kind

Is uw kind wellicht hooggevoelig? De kindercoach staat voor u klaar

Merkt u al langere tijd iets aan uw dochter of zoon, maar kunt u er de vinger niet op leggen? Dan kan het zijn dat uw kind hooggevoelig is. Dit komt immers vaker voor dan u denkt. Hooggevoeligheid is een kracht en een mooie eigenschap, maar zij kunnen zeker baat hebben bij professionele begeleiding. Hierdoor leren ze hun eigen grenzen kennen en krijgen ze meer controle over hun eigen gevoelens.

Uw kind weer gelukkig en vrolijk!Hooggevoelig kind

Tijdens de begeleiding van Geluk-ik kindercoaching worden nieuwe vaardigheden en inzichten aangereikt om ervoor te zorgen dat uw kind weer gelukkig wordt. Ieder kind is anders en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw kind te leren kennen en te kijken wat hij/zij nodig heeft. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse methodieken, waarbij creativiteit centraal staat. U kunt hierbij denken aan een rollenspel, tekenen, verhalen vertellen en nog veel meer. Ook dit is natuurlijk erg afhankelijk van de interesses van uw kind.

Voor wie is coaching geschikt?

Geluk-ik Kindercoaching richt zich met name op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar met diverse problemen. Hooggevoeligheid bij het kind kan zich uiten in boosheid of verdriet, maar ook kan uw kind erg onzeker zijn en gepest worden. Herkent u uw kind hierin? Dan kan hij of zij zeker baat hebben bij een goede begeleiding. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met de kindercoach om kennis te maken. De coach vertelt u graag meer over haar ervaringen en kan eventuele vragen beantwoorden.

   Contact opnemen     Meer informatie